Manuell beställning via telefon och epost

Ändrad den Ons, 19 juni vid 3:36 E.M.

Det kan vara så att du önskar att beställa manuellt av oss via telefon eller epost. Vi kan lösa detta, men rekommenderar starkt att beställa direkt via vår hemsida för snabbast hantering.

Privatperson:

Sedan Januari 2024 behöver du identifiera dig med BankID vid beställning via vår hemsida, telefon eller epost. Vi kan lägga in din beställning manuellt, och kommer att kontakta dig per telefon för att du skall legitimera dig.

Företag:
Sedan Juni 2024 behöver du identifiera dig med BankID vid beställning via vår hemsida, telefon eller epost. Vi kan lägga in din beställning manuellt, och kommer att kontakta dig per telefon för att du skall legitimera dig. Observera att du legitimerar dig som fysiskt person (beställaren) med ditt eget personnummer, även om beställningen sedan faktureras till ett företag.