Vilka öppettider har Transportstylings kundtjänst?

Ändrad den Tue, 02 Jan 2024 vid 08:54 AM

Vi finns tillgänglig för dig dygnet runt via vår hemsida. Önskar du komma i kontakt med oss via e-post eller telefon finns vi på plats enligt följande:

Måndag-fredag: 08:00 - 15:00

Vi äter frukost mellan 09:00 och 09:15, och lunch mellan 12:30 och 13:15.

Maila till oss - info@transportstyling.se

Ring till oss - 0520-22 14 80

Svartstiderna i telefon varierar under dagen. Under röda perioder ringa det ofta många samtal, medan gröna perioder är lugnare.