Hur skickar jag tillbaka mina varor?

Ändrad den Tis, 21 feb., 2023 vid 4:09 E.M.

Det är väldigt enkelt. Du registrerar din retur via vårt returformulär och får en retursedel skickad till dig per e-post (eller om du för den delen önskar att hantera returfrakten tillbaka själv).

Tänk på följande:

• Varorna och produktemballaget behöver skyddas och emballeras på sådant sätt att dessa är i samma skick som när du fick leveransen. Det är du som avsändare som är ansvarig för att produkterna kommer tillbaka till oss i samma skick som när du fick paketet.
  • Du kan inte göra en retur på produkter som har tillverkats eller annat sätt är kundspecifika (t.ex. varningsljusramper med egen bestyckning, fordonsbågar med inskurna LED-positionsljus m. fl.)

Retur där du önskar att vi skickar en returetikett till dig:

• Registrera din retur via följande länk: Klicka här för att registrera din retur (Välj "Typ: Retur")
  • Så snart returen har registrerats i vårt system kommer vi maila dig en returetikett tillsammans med ett returnummer som du skall märka paketet med.
  • När returen ankommit och hanterats hos oss återkommer vi till dig per mail för återbetalning.

Retur där du själv ombesörjer frakten till oss:

• Registrera din retur via följande länk: Klicka här för att registrera din retur (Välj "Typ: Retur")
  • Så snart returen har registrerats i vårt system kommer vi att maila dig ett returnummer som du skall märka paketet med. Invänta returnumret innan du skickar tillbaka paketet. I samma mail får du även information om vilket adress returen skall skickas till.
  • När returen ankommit och hanterats hos oss återkommer vi till dig per mail för återbetalning.

Klicka här för att registrera din retur (Välj "Typ: Retur")