Jag har en fråga om en faktura från SveaWebPay (Svea Bank)

Ändrad den Mon, 03 Oct 2022 vid 04:32 PM

Har du en specifik fråga om t.ex. fakturabetalning, delbetalningsalternativ eller andra ekonomiska frågor på en faktura eller delbetalning som genomförs genom Svea Bank, behöver du kontakta dem.

Vi kan inte agera ombud för dig som kund på grund av personuppgiftsskydd, där du som personuppgiftsägare måste vara i kontakt med Svea Bank att få svar på just dina frågor.

Du når SveaWebPay (Svea Bank) via följande kanaler: