Varan är trasig, hur gör jag en reklamation?

Ändrad den Tue, 21 Feb 2023 vid 04:06 PM

Aj, det var inget roligt att varan är trasig! Hör av dig till vår kundtjänst om produkten du fått hem inte fungerar, eller om den slutat att fungera inom reklamationsperioden på två år. För att allt ska gå extra smidigt behöver du skicka med bilder på den trasiga produkten (om felet är synligt).

Kom ihåg att du behöver ange ordernummer och den mailadress du använde när du gjorde beställningen.

Registrera din reklamation här