Kan jag avbeställa min beställning?

Ändrad den Mon, 16 Oct 2023 vid 11:52 AM

Om du kontaktar oss kan vi kontrollera hur långt din beställning har kommit i processen, och går det att annullera din beställning gör vi det.

Vi kan ändra/annullera din beställning fram tills att den är plockad, därefter är ordern stängd för ändringar. Har din beställning blivit plockad innan du önskar att ändra/annullera den, hanteras den som en vanlig retur.

Om den packats och/eller gått iväg från oss har du möjlighet att returnera beställningen, men det är viktigt att du hämtar ut ditt paket för att du inte skall få en avgift för outlöst paket.