Hur får jag pengarna tillbaka?

Ändrad den Tue, 04 Oct 2022 vid 01:19 PM

Vill du lämna tillbaka hela eller delar av din beställning? Eller var det något som var trasigt? När du gjort en retur eller reklamation får du alltid tillbaka pengarna på samma sätt som du betalade ditt köp med!

Om du valt faktura men inte betalat den ännu, kommer vi att skapa en kreditfaktura på den eller de produkter som är tillbakaskickade. Om du redan hunnit betala fakturan kommer vi kontakta dig för att på annat sätt återbetala dig.

Kom ihåg att det kan dröja några dagar från att vi behandlat din retur tills dess att pengarna är återbetalda.