Jag har inte fått mitt paket, vad skall jag göra?

Ändrad den Tue, 04 Oct 2022 vid 01:43 PM

Direkt när vi har tagit emot din beställning får du en orderbekräftelse av oss. Titta gärna lite extra på denna så ser du även leveranstiden för respektive produkt angiven på radnivå (det är samma leveranstid som stod på hemsidan när du la din beställning).

Exempel:

Står det t.ex. "Finns i lager för omgående leverans" kommer lagret att packa din beställning med blixtens hastighet, och hinner vi bara med så kommer din beställning att lämna oss samma dag. Skulle du ha beställt flera produkter är det dock viktigt att tänka på följande: Det är produkten med längst leveranstid som kommer att styra leveransen av hela din beställning.

Är det så att du väldigt gärna vill att vi delar på leveransen av din beställning, så återkom till oss så försöker vi lösa det.

När hela din beställning finns färdig kommer du få ett nytt e-postmeddelande från oss, denna gång med en spårningslänk där du kan följa paketet från oss till dig.