Hur fungerar min rabattkod?

Ändrad den Mon, 03 Oct 2022 vid 04:25 PM

När du har mottagit en rabattkod skriver du in den på anvisad plats i kassan och trycker på aktivera.

Du får direkt respons om din rabattkod är giltig eller ej. Om du lägger till fler varor i kundvagnen kommer koden med automatik att appliceras på dessa produkter också. De flesta rabattkoder gäller endast på ordinarie priser och det står alltid angivet när du får din kod. Om du är osäker på vad som gäller för just din kod är du varmt välkommen att kontakta oss.