Mitt paket var skadat vid ankomst - vad gör jag?

Ändrad den Tue, 21 Feb 2023 vid 04:10 PM

Vi ansvarar för att produkter som skadats eller kommit bort vid leverans till dig. När du tar emot ditt paket är det viktigt att du kontrollerar så att emballaget inte är transportskadat.

Anmäl transportskada direkt på plats hos utlämningsstället eller till chauffören vid leveranstillfället. Ta även kontakt med oss och bifoga gärna bilder på paketet för att vi snabbare skall kunna hantera din skada.

Registrera din reklamation här