Är det säkert att betala med kort?

Ändrad den Mon, 03 Oct 2022 vid 04:15 PM

Kortbetalningar sker genom vår partner Svea Bank. All överföring av information sker i krypterad form. Vid kortbetalning uppges kortnummer, kortets giltighetstid, CVC-kod samt för vissa kort även 3D Secure-kod (BankID-verifiering). Hela vår hemsida inkl. betalningssystemet är skyddat av SSL-kryptering, så ingen utomstående kan läsa dina uppgifter. Du ser detta genom att hänglåset framför hemsideadressen är låst.